Feb 27 2016

Εφαρμογή απαγορεύει τις σέλφι σε πρόσφυγες – μετανάστες

Προκλητικές σέλφι από πρόσφυγα

Προκλητικές σέλφι από ισλαμοφασίστρια τζιχαντίστρια μεταφιεσμένη σε προσφυγοπούλα

Επιτέλους η εθνοσωτήριος κυβέρνηση, αποφασίζει να δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στο οργανωμένο σχέδιο της νέας τάξης – που τα εβραϊκά λόμπι έχουν τελειοποιήσει – για την πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδος [χεστήκαμε για την Ευρώπη].

Μετά από εισήγηση των Ελλήνων™ (χρυσαυγιτών, πατριωτών, ξενόφοβων, ομόφοβων, καλοχριστιανών, ψεκασμενοφοβισμένων κλπ), επιβάλλονται τα εξής μέτρα στην επικράτεια μας, από αύριο.

  1. Δημιουργία εφαρμογής, σε συνεργασία με την Gogle, ώστε το λειτουργικό Android (ονομάστηκε έτσι γιατί κατασκευάστηκε στην Άνδρο – άλλη μια συνομωσία που θα αποκαλύψει το «τρεις λαλούν και δυό χορεύουν» οσονούπω) να μην επιτρέπει τη λήψη σέλφι εντός της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας στοιχεία της εφαρμογής «Κάμερα μόνο για Έλληνες» (που ανέπτυξε και τελειοποίησε το τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών της Χρυσής Αβγής), η οποία απενεργοποιεί την κάμερα μόλις αντιληφθεί ότι δεν είναι Έλλην ο φωτογραφιζόμενος χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου (εντοπίζει αν φορά μαντίλα – μπούρκα, το μελαμψό χρώμα, το σχήμα της μύτης κλπ).
  2. Συνεργασία με το Facebok, Twitters και άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενσωματώσουν την τεχνολογία αιχμής «Κάμερα μόνο για Έλληνες» στις αναρτήσεις τους και να σβήνουν αυτόματα τους λογαριασμούς που με τον οποιοδήποτε τρόπο (λήψη φωτογραφίας από άπλυτους θολοκουλτουριάρηδες με κάμερες που έχει παραβιαστεί η τεχνολογία «Μόνο για Έλληνες») κατάφεραν αυτοί να ανεβάσουν στους λογαριασμούς τους.
  3. Υποχρεωτική κατάσχεση των τηλεφώνων τελευταίας γενιάς ώστε αυτά να δίνονται μέσω του προγράμματος «Iphone και Samsung μόνο για Έλληνες» με ταυτόχρονη χορήγηση στη θέση τους, τηλεφώνου Android (ονομάστηκε έτσι γιατί κατασκευάστηκε στην Άνδρο – άλλη μια συνομωσία που θα αποκαλύψει το «τρεις λαλούν και δυό χορεύουν» οσονούπω), ελληνικής κατασκευής (ώστε να δημιουργηθούν 593 νέες θέσεις εργασίας) με κάρτα sim έκδοσης της Αρχιεπισκοπής Πειραιώς με «ταπετσαρία οθόνης» εικόνα του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού και ήχο κλήσης τον Ακάθιστο Ύμνο (σε ερμηνεία Άνθιμου).
  4. Επιβολή φόρου «εισόδου – εξόδου Ελλάδος»  (το ύψος του καθορίζεται στην κινητή περιουσία που έχει ο πρόσφυγας στη κατοχή του) ώστε να είναι όντως εξαθλιωμένοι και να μην μας το παίζουν και καλά άνετοι και ωραίοι.
  5. Στείρωση των γυναικών ώστε να χτυπηθεί το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος [χεστήκαμε για την Ευρώπη]. Το κόστος της στείρωσης θα καλυφθεί από  τα έσοδα του φόρου «εισόδου – εξόδου Ελλάδος». Δεν απαιτείται στείρωση των ανδρών, γιατί όπως είναι γνωστό η Ελληνίδα, προτιμά να πεθάνει, παρά να πάει με μουσουλμάνο… [Ελληνίδα είναι μόνο η Χριστιανορθόδοξοστηνστεριάδεζειτοψάρι· οι άλλες είναι ιμιτασιόν]
  6. Υποχρεωτική σίτιση μόνο με χοιρινές μπριζόλες και παριζάκι Υφαντή, ώστε να φανεί ποιοι είναι οι πραγματικά πεινασμένοι και ποιοι όχι.

Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα… η άμεσος ενέργεια μπροστά στο πρωτόγνωρο σχέδιο εξισλαμισμού της Ελλάδος [χεστήκαμε για την Ευρώπη]. Η ειδική επιτροπή Ρατσιστόφοβων (διότι δεν είναι ρατσιστές αυτοί που απλά δεν φταίνε που είναι διαφορετικοί) Αντιμετωπιστών του Σχεδίου Ισλαμοποίησης που έχει συσταθεί, θα προτείνει νέα δέσμη μέτρων στο Υπουργικό Συμβούλιο αύριο, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016  (μετά την Θεία Λειτουργία φυσικά).

Αναμένεται να λάβει θέση και ο Πρωθυπουργός  (μετά την Θεία Λειτουργία φυσικά).