Dec 04 2010

Η τρομακτική συνωμοσία των τετραδάκτυλων

Με φρίκη ανακάλυψα, 6 ολόκληρα χρόνια και πλέον από την λήξη των Παιχνιδιών της XXVIII (κη’ όπως λέμε στα Ελληνικά) Ολυμπιάδας, που διοργάνωσε με επιτυχία η «Οργανωτική Επιτροπή του Αθήνα 2004»[1] και που εμείς οι ιθαγενείς θα πληρώνουμε μάλλον μέχρι το 3004, ότι οι μάλλον αποτυχημένες (κατά την άποψη μου) μασκότ των παιχνιδιών, κρύβουν ένα σκοτεινό, καλά κρυμμένο μυστικό.

Η έμπνευση (λέμε τώρα), για την δημιουργία τους προήλθε από ένα πήλινο αγαλματίδιο την Δαίδαλα[2], που ήταν τη μια έτσι (παιχνίδι) και κάθε τέσσερα χρόνια αλλιώς (ιερό αντικείμενο), που μοιάζει με κουκουβάγια και που μάλλον – δεν έχω προσωπική άποψη, μιας και οι φωτογραφίες που βρήκα δεν είναι κατατοπιστικές – έχει πέντε δάκτυλα.

Δαίδαλα

Δαίδαλα

Οι καλλιτέχνες λοιπόν, που είδαν στο πρόσωπο της κουκουβάγιας Δαίδαλας την έμπνευση για την κούκλα Αθηνά (κάναν και το Φοίβο για να μην είναι παραπονεμένα τα αγοράκια), προφανώς Εβραίοι το θρήσκευμα ή μισθοτοφοδοτούμενοι από κάποιο Εβραϊκό λόμπι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αυστηρότατη εντολή της Παλαιάς Διαθήκης, που δεν τους επέτρεπε να δημιουργήσουν πιστό αντίγραφο όσων υπάρχουν στην πλάση (προφανώς και των κουκουβαγιόμορφου ανθρώπου!). Η αυστηρή αυτή εντολή υπάρχει για να προστατέψει τους πιστούς από την ειδωλολατρεία. Προσέξτε την επεξήγηση στο Δευτερονόμιο (κεφ 4:16), όπου μιλάει για «γλυπτό ομοίωμα», που δείχνει τη θεία οικονομία – προνοητικότητα του Βιβλικού συγγραφέα, ώστε οι κατά πολύ μετέπειτα θαυματουργές εικόνες να μην παραβιάζουν την οδηγία!

[…]μὴ ἀνομήσητε καὶ ποιήσητε ὑμῖν ἑαυτοῖς γλυπτὸν ὁμοίωμα πᾶσαν εἰκόνα ὁμοίωμα ἀρσενικοῦ ἢ θηλυκοῦ[…] (Δευτ. 4:16)
[…]οὐ ποιήσεις σεαυτῷ εἴδωλον οὐδὲ παντὸς ὁμοίωμα ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς[…](Δευτ. 5:8 και Έξο. 20:4)
[…]οὐκ ἐπακολουθήσετε εἰδώλοις καὶ θεοὺς χωνευτοὺς οὐ ποιήσετε ὑμῖν ἐγὼ κύριος ὁ θεὸς ὑμῶν[…] (Λευ. 19:4)
Οι Αθηνά και Φοίβος χωρίς το πέμπτο δάκτυλο

Οι Αθηνά και Φοίβος χωρίς το πέμπτο δάκτυλο

Αυτό λοιπόν τον ανυπέρβλητο περιορισμό, που επιβάλλει ο Λόγος του Θεού, όπως αποτυπώθηκε στα θεόπνευστα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης, που κατά ένα περίεργο τρόπο, ενώ τα αναγνωρίζουν και οι τρεις μεγάλες Μονοθεϊστικές Θρησκείες, την αποκλειστικότητα εφαρμογής του φαίνεται να έχουν μόνο οι Εβραίοι, έπρεπε να τον ξεπεράσουν οι παιχνιδάδες, διότι και τα Εβραιόπουλα έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι, χωρίς ταυτόχρονα να κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν στην ειδωλολατρεία, και να απολέσουν έτσι τις αιώνιες ψυχές τους.

Πολυμήχανοι έμποροι ως είναι, δεν άργησαν να βρουν τη λύση. Αφαίρεσαν ένα δάκτυλο! Μεγαλοφυέστατη λύση! Τώρα δεν είναι ομοιώματα, αφού έχουν ένα δάκτυλο λιγότερο. Ποιος άλλωστε έχει δει κουκουβαγιόμορφη γυναίκα με 4 δάκτυλα; Για τον άντρα δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αφού δεν έχουμε στοιχεία επ’ αυτού (το αγαλματάκι στο Μουσείο είναι θηλυκό), αλλά δια της επαγωγής θα αποδεχτούμε ότι και αυτός έχει πέντε δάκτυλα.

Μάλιστα η πρώτη κούκλα που κυκλοφόρησαν οι Σημίτες ήταν φυσικά ο Σίμης[3] που είναι Κόσερ και φυσικά δεν έχει το πέμπτο δάκτυλο, το ελληνοπρεπές! Μακριά από μένα οποιαδήποτε σχέση του Σίμη με τον Σημίτη! Ο ένας δεν έχει πέντε δάκτυλα ενώ τον άλλο τον δείχνουμε με τα πέντε δάκτυλα ανοικτά.

Ο Σίμης

Ο Σίμης

Η συνωμοσία λοιπόν έγκειται στο γεγονός ότι ο κόσμος όλος προμηθεύτηκε τον Φοίβο και την Αθηνά σε Εβραϊκή και όχι στην Ελληνοπρεπή έκδοση με πέντε δάκτυλα, γεγονός που οδήγησε εκατομμύρια αλλόπιστων (κυρίως Χριστιανών διότι αυτοί μας ενδιαφέρουν), να βαπτιστούν Εβραίοι! Ξεσκεπάστηκε άλλη μια προσπάθεια των πανίσχυρων Εβραϊκών λόμπι να υποβαθμίσουν την Ελληνοπρεπή κουκουβαγιόμορφη Δαίδαλα σε Εβραία κορασίδα, όπως κάνανε και οι παραπλανημένοι Καθολικοί με την Ουνία[4] !

Έψαξα λοιπόν και για άλλες παρόμοιες προσπάθειες παραπλάνησης και βρήκα μια πληθώρα από παρόμοιες προσπάθειες που γίνανε στο παρελθόν! Παραθέτω τις ποιό τρανταχτές από αυτές!

Αγνή Χριστιανή, προφανώς Ελληνικής καταγωγής, περικυκλωμένη από επτά τετραδάκτυλους εβραίους νάνους, που προσπαθούν με κόλπα να την αποπροσανατολίσουν ώστε να ξεχάσει την καταγωγή της.

Στα χέρια με τα 4 δάκτυλα

Στα χέρια με τα 4 δάκτυλα

Άλλη μια όμορφη πενταδάκτυλη γυναίκα έχει παρασυρθεί σε τραπέζι με τετραδάκτυλους πράκτορες των σιωνιστών! Ποιός ξέρει τι να περιέχει το αψέφημα που τις σερβίρει ο τετραδάκτυλος πράκτορας;
Η έντεχνη προσπάθεια να κρύψουν την έλλειψη του πέμπτου δακτύλου κάτω από γάντια, απότυχε παταγωδώς.

Ο αγωνία του προσηλυτισμού στα μάτια της αθώας ύπαρξης

Ο αγωνία του προσηλυτισμού στα μάτια της αθώας ύπαρξης

Τα παραδείγματα περισσεύουν.

Καιρός να σταματήσουμε να βλέπουμε κινούμενα σχέδια που μας απομακρύνουν από την καταγωγή μας. Προτείνω να διαβάζετε Αστερίκιο, που έχει όλα τα δάκτυλα του.Κυκλοφορεί μάλιστα και εις την Αρχαίαν Ελληνική γλώσσα!

Ο Αστερίκιος ο Αρχαιοπρεπής!

Ο Αστερίκιος ο Αρχαιοπρεπής!

Νιώθω περήφανος που βάζω και γω το λιθαράκι μου να ξεσκεπαστεί άλλη μια συνωμοσία κατά των Ελλήνων.

Συνδέσεις – Παραπομπές – Σύντομα Σχόλια

1 Η μεγαλειώδης σελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2004
2 Ως συνήθως στα Ελληνικά δεν υπάρχει δείγμα πληροφόρησης για την Δαίδαλα. Ευτυχώς που είναι οι «κουτόφραγκοι» και κάθονται και γράφουν 5 πράγματα για μας, ώστε να μη σκοτωνόμαστε πάνω από το πληκτρολόγιο (εμού μη εξαιρουμένου). Οπότε νάτη στα εγγλέζικα, από την Wikipedia: Δαίδαλα
3 Η είδηση για την δημιουργία της πρώτης πραγματικής «κόσερ εβραίας κούκλας» με το όνομα Shimmy. Από το BBC
4 Η Ουνία στην Wikipedia